INDUSTRIEL
MULTIFUNKTIONEL
BESKYTTENDE COATING TIL
ENHVER OVERFLADE

EN STÆRK OG SOLID INVESTERING

Ceramic Pro er designet som en industriel multifunktionel beskyttende coating til enhver overflade. Dens komplekse sammensætning danner en permanent, fleksibel glas skjold, som giver maksimal holdbarhed og styrke.

Ceramic Pro Strong er produktet blandt vores produkter, som er designet til blandt andet tung industri. Som vores andre produkter kan det stadig beskrives, som et ekstra beskyttende lag, med maksimal hårdhed og selv-rensende egenskaber.

CERAMIC PRO TILBYDER COATING LØSNINGER TIL ENHVER INDUSTRI

Ceramic Pro’s nano-keramiske coatings, som bruges i industrien, tilbyder de samme banebrydende egenskaber og oplevelse, uanset hvilken industri du er i. Aldrig før har en så moderne og avanceret keramisk coating været tilgængelig på tværs af diverse brancher.

Med vores produkter fra Ceramic Pro kan dit firma, nærmest uanset branche, tilbyde et højt niveau af overfladebeskyttelse til enhver overflade. Du ved måske hvad du ville ønske af en coating på din bils lak – det kan du nu få på enhver anden overflade!

Disse overflader kunne være fx glas på en bygningsfacade eller glas på en udstilling i en butik. En hvid marmor bordplade bliver væsentligt nemmere at holde ren, og samtidig vil plette have svært ved at sætte sig. Træ bliver forseglet og beskyttet imod UV strålerne og fugt.

Med Ceramic Pro er det fantasien der sætter grænser. Listen over overflader vi kunne behandle er uendelig, og derfor tilbyder vi også rådgivning, når du får en god idé med vores produkter.

EN STÆRK BESKYTTELSE

EN KRAFTIG BARRIERE

Ceramic Pro Strong er bygget på en yderst avanceret nanoteknologi, som er utrolig effektiv på enhver industriel overflade. Når den er hærdet vil den specielle formular, lave en stærk og holder barriere, som er resistent overfor opløsningsmidler, syre, baser, UV-stråler, naturens elementer og korrosion.

FORLÆNGET LEVETID

Coatingen vil beskytte overfladen på rørledninger, stålstrukturer, fælge, maritime fartøjer, facader, vinduer, fly, olieplatforme, offentlig transport, bygningsmaterialer, trafikskilte, osv. Med Ceramic Pro vil de coatede overflade få øget deres levetid betragteligt!

EN SMART INVESTERING

Med Strong vil den behandlede overflade nærmest frastøde skidt, mudder og andre kontaminanter, og dermed holde overfladen intakt uden den samme ældning. Dyr vedligeholdelse af enhver industriel ejendom vil dermed kunne minimeres, hvilket gør en coating fra Ceramic Pro til en værdifuld løsning.

HÅRDHED OVER 9H
I coating industrien måles et produkts hårdhed – og dermed hvor nemt det bliver ridset – med den såkaldte blyanttest. Ceramic Pro Strong er blevet testet og klassificeret med en score på over 9H.

TEMPERATUR SIKKER
Når hærdetiden er overstået vil coatingen give beskyttelse i spændet -50 til 1.200 grader celsius. Ingen anden coating på markedet tilbyder dette niveau af temperatur modstandsdygtighed.

KEMI RESISTENT
Vores industrielle coatings er 100% resistent over for ødelæggende kontaminanter og barske kemikalier. Når den er gennemhærdet kan coatingen kun fjernes ved hjælp af kraftig slibning. Den er ekstrem holdbar.

UV BESKYTTELSE
Ceramic Pro Strong beskytter overfladen imod UV-stråler, og sikre dermed at maling, gummi og plastik ikke bliver afbleget/ser gamle ud. Du får altså en helt anden beskyttelse end en klassisk polymer/forsegler.

EKSEMPLER PÅ OVERFLADER

Vinduer & Facader
Coatingen beskytter overfladen imod hårdt vand, kalkpletter, vandpletter, sand og skidt. Vandet, som rammer overfladen, vil perle, og imens det rinder ned af ruden, vil det trække skidtet med sig. Det giver overfladen en selv-rensende effekt.

Marmor
Ceramic Pro gør marmor glansfuld og utroligt vandafvisende. Når det er påført bliver marmoren beskyttet imod alle former for pletter, skrammer, men tillader samtidig at stenen ånder. Der skal aldrig bruges voks eller forseglere, når først den er coatet.

Træ
Ceramic Pro Strong kan påføres på de fleste træ-overflader. Det kan bruges i stedet for olie, bejdser og forseglere. Coatingen beskytter træet imod at UV-stråler og vand beskadiger overfladen. Udover det er holdbarheden utrolig god, på trods af at vi betegner det, som et levende materiale.

Anti-Graffiti
Togvogne og vægge er ofte udsat for kedelig vandalisme i form af tilfældig graffiti. Er fx togvognen eller en skulptur beskyttet med Ceramic Pro, vil graffitien ikke binde rigtigt, og vil kunne fjernes ved hjælp af simpel højtryksrens. På togvogne har man samtidig den effekt at man beskytter vognen imod mærker fra gnister når der foretages nedbremsninger.

Lastbiler & Gravmaskiner
Store maskiner i industrien generelt, kan drage fordel af Ceramic Pro. Vedligeholdelsesomkostningerne falder, når man nemt kan holde maskineriet rent, og lastbiler bliver ekstremt nemme at holde rene, da diverse materialer vil have svært ved at sætte sig på eksteriøret.

Militær
I udlandet er der flere nationer, som har stor succes med at coate militær materiel. Det er som oftest udstyr, som bliver udsat for barske miljøer og situationer, og en coating kan hjælpe på blandt andet sensorer, kameraer på offshore enheder, og fly kan beskyttes imod skrammer, icing og korrosion.

Rustfri stål
Rustfri stål er ikke altid helt rustfri. Vores coating binder sig fast på den rustfrie stål, og giver en yderligere beskyttelse. Glansen vil også blive hævet hvis nødvendigt (alt afhængig af den endelige behandling).

Luftfart
Ceramic Pro beskytter fly imod de ekstreme klima og kontaminanter, som de konstant udsættes for. Med flere lag og den korrekte vedligeholdelse, vil Ceramic Pro beskytte imod erosion fra regn, isdannelse (icing), m.v. Derudover vil vindmodstanden falde, hvilket kan resultere i besparelser på brændstof.

Rødledninger
Ceramic Pro bliver brugt til at minimere vedligeholdelses omkostninger og beskytte alle typer for rørledninger imod korrosion. Overfladen bliver så glat, at skidt, olie og spild. Dette kan i de rigtige setups reducere driftomkostninger drastisk!

Tekstiler
Ceramic Pro er utrolig brugbar overfor tekstiler og stoffer. Nogle eksempler kunne være vandafvisningsevnen og pletbeskyttelsen på markiser og telte til udendørs formål. Coatingen er også brugbar på tasker, tøj til barske miljøer og industrielt sikkerhedsudstyr.

Påføring i alle kanter
Ceramic Pro Strong kan påføres med sprøjtepistoler (LPLV), pensler eller svampe. Der kan også foretages dipping. Når der arbejdes på overflader hvor glansen gerne skulle minimeres, kan der arbejdes med en aftørrings-procedure, der minimere glansen, og samtidig efterlader en påføring uden spor.

VI EFTERLADER DIG
IKKE MED PRODUKTET.
VI RÅDGIVER DIG
SIKKERT I MÅL.

BASERET PÅ AVANCERET NANOTEKNOLOGI

EGENSKABER

Temperatur
Når Ceramic Pro Strong er gennemhærdet kan det tåle temperaturer fra -50 til 1.200 grader celcius.

Kemisk Resistent
Ceramic Pro Strong er 100% resistent over for skadende kontaminanter og kraftige kemikalier. Når coatingen er hærdet er den eneste måde at fjerne det på kraftig slibning.

Oxidering & Korrosions Resistent
Ceramic Pro Strong beskytter maling og metal fra at komme i kontakt med vand og oxygen, hvilket sikrer imod oxidering samt korrosion. 

Fleksibel Coating
Ceramic Pro Strong har bevist at være en perfekt coating på overflader, som er udsat for ekspansion samt deformering.

Hårdhed
I coating industrien måles og vurderes en coating hårdhed – og dermed hvor ridsefast coatingen er – ved hjælp af den såkaldte blyant-test. Ceramic Pro Strong er testet og klassificeret til “Over 9H”.

UV-beskyttelse
Ceramic Pro Strong beskytter overfladen imod UV-stråler, og sikre dermed at maling, gummi og plastik ikke bliver afbleget/ser gamle ud.