DET MEST KOMPLETTE
BESKYTTENDE COATING
SYSTEM TIL DEN
MARITIME INDUSTRI

INTET ANDET COATING SYSTEM KOMMER TÆT PÅ

Ceramic Pro Marine er den første serie af coatings til den maritime industri, som er designet til professionelle. Vores specialiserede centre med uddannet personale gør, at du kan være tryk når du overlader dit fartøj til os – uanset hvilken overflade du vil have beskyttet. Vi har produkter til alle overflader! Med Ceramic Pro Marine får du en banebrydende og innovativ beskyttende nano-teknologi, som vil være det logiske valg i en industri, som typisk kræver tusindvis af kroner, måned efter måned. Stop med at bruge tusindvis af kroner på vedligeholdelse – vælg Ceramic Pro Marine!

VI ER STOLTE AF AT
TEAM ROCKWOOL (SAILGP)
ER KUNDE HOS OS!

LÆS MERE OM TEAM ROCKWOOL OG DERES +100KM/T KATAMARAN

CERAMIC PRO SAMMENLIGNET MED ANDRE

Ceramic Pro tilbyder beskyttelse både under vandlinjen, og over vandlinjen, og på enhver overflade. Det hårde miljø under vandlinjen er et velkendt problem hos enhver bådelsker – uanset om det er på hobbyplan eller professionelt.

Ceramic Pro giver både en beskyttelse imod korrosion lavet af saltvand, samt begroning på skroget, der skyldes alger og/eller skaller fra rurer, snegle, m.v. Når man i dag skal gøre båden rent, er det både udmattende arbejde og sjældent særlig miljøvenligt pga. de kemikalier man bruger. Vores keramiske coating gør overfladen så modstandsdygtig, at rengøringen bliver meget nemmere og mindre opslidende – og typisk uden brug af grove kemikalier.

Med brugen af avanceret nanoteknologi, kan Ceramic Pro give et produkt, der vil forbedre dit fartøjs egenskaber, imens det beskytter det imod naturens elementer. Disse produkter kan ikke blive sammenlignet med noget andet, der er på markedet pt., og skal placeres i en kategori helt for sig selv. Når først Ceramic Pro Marine-systemet er blevet påført de ønskede overflader, skal der heller ikke bruges voks. Andre beskyttende produkter vil også være fortid.

Ceramic Pro er en gemmensigtig, flydende nanokeramisk coating, som ikke bliver gullig. Når den er hærdet, vil produktets endelige form være et ekstrem holdbart, stærkt, fleksibelt og super glat “glas skjold”, der binder perfekt til overfladen og giver fuldbeskyttelse. Ceramic Pro kan ikke fjernes kemisk – hverken med kraftige opløsningsmidler eller syre.

USAMMENLIGNELIG BESKYTTELSE

HØJ GLANS

Ceramic Pro Marine kommer med en højglans finish, som overgår glansen fra din original lak/gelcoat. Det betyder din båd vil se mere glansfuld ud end den dag du købte den.

HOLDBAR

Ceramic Pro er den mest holdbare beskyttende coating til dit fartøj. Vores produkter kan ikke blive vasket væk eller forsvinder, som følge af naturens kræfter.

ALSIDIG

Ceramic Pro Marine er den mest alsidige coating på planeten. Med en brede vifte af muligheder, er der faktisk ingen overflader på din båd, som vi ikke kan beskytte.

GARANTI

Vi lover ikke mere end vi kan holde. Samtidig tror vi på at din oplevelse med Ceramic Pro Marine skal være den samme på dag 1 og langt ud i fremtiden.

CERAMIC PRO MARINE

UV-BESKYTTELSE

Ceramic Pro Marine bruger en revolutionerende blanding af UV-inhiberende mineraler. Det beskytter din fartøj mod selv den kraftigste sol uanset hvor du er.

BARRIERE

Ceramic Pro Marine er en stærk barriere, som skaber et beskyttende lag, der forsegler din gelcoat/lak. Coatingen binder sammen med overfladen på nano-niveau, hvilket giver en ekstrem holdbarhed.

BEGRONING

Ceramic Pro Marine får en ekstrem glat overflade, hvilket gør at fx alger har svært ved at slå rødder ind i porene på din gelcoat. Det gør dem utroligt nemme at fjerne.

SELVRENSENDE

Ceramic Pro Marines beskyttende lag, reducerer overfladespændingen på overfladen. Det gør det nemt at fjerne fx fugleklatter, blod fra fisk, olie og andet skidt.

EKSEMPLER PÅ OVERFLADER

Hydrofobicitet
Ceramic Pro udviser de samme egenskaber, der findes på mange planter verden over. Det giver ekstreme hydrofobiske evner og langtidsbeskyttelse.

UV-beskyttelse
UV-beskyttelsen, som er bygget ind i Ceramic Pro, beskytter gelcoat, lak og plastik imod de velkendte afblegede farver. Med en Ceramic Pro behandling vil dit skib altså beholde sig “nye look” med minimal fremtidig vedligeholdelse.

Solid barriere
Baseret på “lotus-effekten” tillader er denne nanokeramiske teknologi os at lave en utrolig glat, hydrofobisk overflade. Det giver en beskyttelse imod saltvand, oxidering, udstødningspletter, kemikalier, osv.

Beskytter imod skrammer
Ceramic Pro giver dit fartøj styrke. Den nano-keramiske coating styrker enhver overflade imod ridser og skrammer. Kommer der skader på coatingen kan de typisk løses hurtigt. Med den rigtige beskyttelse, er dine dyre komponenter knapt så udsat.

Fleksibel
Vi har bevist at vores coating er perfekt til overflader, som fx skroget på et skib, der udsættes for ekspansion og deformation. Ceramic Pro Marine ville ikke knække eller falde af i flager, som det ses med akryl-forseglere. Derfor kan du også bruge Ceramic Pro overalt inkl. aptering.

Holdbar
Holdbarheden afhænger af mange faktorer, men vi føler os trygge ved at sige at vores coatings i hvert fald holder 1-3 år over vandlinjen. Det kræver at coatingen vedligeholdes korrekt, og at der ikke er tale om en unormal mængde friktion/slid.

Ultimativ glans og dybde!
Når dit fartøj er coatet med Ceramic Pro, vil det skille sig ud fra alle de andre. Glansen og dybden på et Ceramic Pro fartøj er noget at se på! Glansen er permanent imodsætning til fx voks. Det er virkelig iøjefaldende resultater!

Mindre vedligeholdelse
Når coatingen er hærdet bliver den ekstrem hydrofobisk. Man kan sige den næsten skubber vandet væk fra sig. Når vandet ruller væk, vil det trække skidtet med sig. Det kalder vi den selv-rensende effekt. Derfor er håndvask også nemmere end før, da du ikke behøves nogle kraftige opløsningsmidler eller kemikalier. De er simpelthen unødvendige!

Hurtigere & billigere 
Den mest unikke egenskab med vores Ceramic Pro Marine-system, er evnen til at nedsætte vandmodstanden, når det er påført på skroget. Overfladespændingen minimeres, det giver øget hastighed med mindre brændstofforbrug.

VI RÅDGIVER DIG
SIKKERT I MÅL.
ET TILBUD ER
UFORPLIGTENDE.

BASERET PÅ AVANCERET NANOTEKNOLOGI