OPLEV
DEN BEDSTE
OG STÆRKESTE
AUTOMOBILE COATING

VERDENS STØRSTE AUTOMOBILE COATING

Ceramic Pro er en gennemsigtig, flydende nano-keramisk coating, som kan lægges i flere lag. Når den er hærdet vil Ceramic Pro være et stærkt og fleksibelt lag, som er bundet sammen med overfladen det er påført. Det kan nemmest forklares som et “skjold af glas”. Dette skjold har nogle egenskaber, der øger styrken på fx lakken på din bil, med op til 300%. Samtidig får man lækre vandperleeffekt, som gør den coatede bil utroligt nem at gøre ren.

INGEN ANDEN COATING TILBYDER DE SAMME EGENSKABER SOM VORES

Når Ceramic Pro er hærdet, har vi videnskabelig dokumentation for at hårdheden på coatingen er over 9H. Normal klarlak har en hårdhed imellem 2H og 4H. Derfor øges styrken betragteligt når man får lavet en Ceramic Pro behandling på sin bil! Faktisk øges styrken på lakken med op til 300%. Dette gør os til det stærkeste lak-coating på markedet i dag. Dette nye glasskjold, som coatingen efterlader på fx bilens lak, vil beskytte imod diverse ridser, og kan bedst betegnes som et “offer-lag”. Altså det lag, som ofre sig, så din lak forbliver indtakt. Dermed beskyttes din originallak fra fabrikken.

Når du så får ridser på dit køretøj, vil de typisk sidde i coatingen, som jo sidder yderst. De kan dermed fjernes med en let polish, og afhængig af dybden, rebehandles med et nyt lag Ceramic Pro. Din originallak forbliver altså fortsat intakt! Med Ceramic Pro vil din lak heller ikke blive afbleget/oxideret, da selve vores coating fjerner 99,9% af alle UV-strålerne fra solen. Du kan dermed se Ceramic Pro, som et “ekstra lag klarlak, som bare er meget hårdere”. Derfor kan du nyde dit køretøj mere med ro i sjælen.

Glansfuld, glat og selv-rensende. Denne nano-teknologi tillader at de mikroskopiske keramiske nanopartikler kan trænge ind i selv de mindste porer i lakken. Det giver en utrolig stærk og uniform overflade, som samtidig er ekstremt hydrofobisk/glat. Ceramic Pro øger overfladespændingen, hvilket også hjælper til at kontaminanter, som fx fugleklatter, insekter, skidt, tjære, osv. får mere svært ved at sætte sig på overfladen. Vand renser nemt det værste skidt væk fra lakken, ved simpelthen at “samle det op” og lade det rulle af overfladen. Præcis som i naturen! Det kalder vi den “selvrensende effekt”, der gør at du kan vaske bil mere sjældent.

Passer du på din coating, så er det en en-gangs investering. Når vores coating er hærdet og er blevet til det føromtalte “skjold af glas”, kan det kun fjernes ved kraftig slibning. Derfor er vores produkter i en kategori for sig selv, og ikke noget man kan sammenligne med voks eller polymerer/lakforseglere.

HVORFOR CERAMIC PRO PÅ MIT KØRETØJ?

GOD INVESTERING

Coatingen kan beskytte din bil både ind- og udvendigt, og sørge for at den ser flot ud år efter år. Gensalgsværdien kan dermed forventes at være noget højere end almindeligvis, og du ender dermed ofte med at spare penge.

NY BIL ÅR EFTER ÅR

Når coatingen er blevet påført, vil man straks kunne fornemme spejleffekten, de dybe farver og høj glans. Det er et fantastisk look! Med korrekt bilpleje vil dit køretøjs finish være glansfuld de næste mange år!

MINDRE BILPLEJE

Den glatte overflade modvirker at skidt, bremsestøv og tjære sætter sig fast på lakken, fælge eller glas. Det gør din bilvask meget nemmere, og du vil spare tid både når du vasker bilen, men også fordi du skal gøre det mere sjældent. Voks er overflødigt.

Ps. Vores coating virker også på lak, som er mat eller satin, folie, PPF/beskyttelsesfolie, m.v. Hør mere i vores centre.

CERAMIC PRO SYSTEMET

CERAMIC PRO ER IKKE KUN
TIL UDVENDIGT! VI HAR
LØSNINGER TIL HELE DIN
KABINE OGSÅ.

Produkter til automobil industrien