DESIGNET
TIL DE
PROFESSIONELLE

ET UNIKT SYSTEM TIL ENHVER OVERFLADE

Ceramic Pro og dets produktionsselskab, Nanoshine Ltd, moderniserer overfladebeskyttelsesmarkedet med sit højteknologiske produktsortiment. I mange år har virksomheden arbejdet med multifunktionel overfladebeskyttelse, hvis præstationer og kvalitet ikke kompromitteres, når de anvendes på forskellige industrielle overflader og materialer.

I 2010 introducerede Nanoshine Ltd serien Ceramic Pro – en produktlinje tilpasset bil-, båd- og flybranchen, hvis avancerede sammensætning er nyttig på overflader af maling, glas, legering, tekstil, læder, plast og gummi.

Den unikke af Ceramic Pro er den banebrydende teknologi, der anvendes baseret på keramiske molekylære forbindelser (nanoceramics).

Produktets sammensætning består af en internationalt patenteret formel, der efter ti års forskning og testning præsenteres på markedet som den mest udviklede og fremtidssikkerte inden for sin kategori.

Hele Ceramic Pro produktsortimentet indeholder SiO2.

Ceramic Pro produkterne er blevet testet af SGS, verdens førende inspektions-, verifikations- og certificeringsenhed. De højest mulige resultater blev opnået inden for hver test, for hvilken produkterne blev udsat. Intet lignende produkt tilpasset bilindustrien er endnu blevet officielt testet. Hele Ceramic Pro serien har gennemgået test og er nu certificeret som ikke-gift-baserede.

Baseret på nanoteknologi

Udtrykket nanoteknologi handler om at studere, manipulere og bygge materialet på et atomniveau, hvor objektets tykkelse ligger i området fra 1 til 100 nanometer. Med denne tilgang kan du designe specialfunktioner og funktionalitet med maksimal effekt, såsom hårdhed, modstandsdygtighed over for varme og minimal friktion.

Hvad er unikt ved Ceramic Pro?

  • Super hydrofobisk
  • Ekstremt glansgivende – fantastiske farver
  • Modstandsdygtig overfor kemikaler
  • Modstandsdygtig overfor rust og korrosion
  • Modstandsdygtig mod varme
  • Anti-Graffiti effekt
  • UV beskyttelse
  • Permanent beskyttelse
  • Hårdhed over 9H (certificeret!)

Førende i verden

Ceramic Pro er tilgængeligt i 70 lande og har mere end 4.500 certificerede klargøringscentre. Det betyder at Ceramic Pro hurtigt er blevet et produkt, den seriøse klargøringsmand vælger at bruge og repræsentere. Ceramic Pro har i mange år skabt industrielle beskyttelsesprodukter til alle typer materialer og overflade, og udviklingen fortsætter, hvilket løbende sikrer os de bedste produkter på markedet!