VÆLG DIN BRANCHE

AUTOMOBIL

Uanset om du ønsker at få beskyttet lakken på din bil, dine fælge, motorcyklen, campingvognen eller de nye fælge, så kan vores glaskeramiske coating hjælpe dig i mål.

Coatingen er permanent når den er påført, og giver en dyb glans, fremhævede farver og en hydrofobisk overflade, der vil fungere tæt på selvrensende.

INDUSTRI

INDUSTRI

Verden over findes vores produkter i alle industrier. VVS, tømrer, snedkere, glarmestre, malere, udlejningsvirksomheder, maskinstationer, møbelhandlere, m.v. Generelt siger vi at har du en overflade, som du vil passe på – så tænk Ceramic Pro.

Vores industrielle produkt Ceramic Pro Strong kan påføres både i hånden, med pensel, med fine ruller og sprayes på.

MARINE

MARINE

Den eneste coating godkendt af FN’s interesseorganisation International Marine Organization (IMO). Det betyder at den kan påføres på enhver overflade på ethvert skib uden at belaste vores dyrebare miljø. Tests fra SGS viser at vandmodstanden nedsættes med 3,3%, hvilket både øger topfart og spare på brændstoffet.

Der kan coates både over og under vandlinje og alle overflader på apteringen – både træ, hynder, gelcoat, plastik, chrome, rustfritstål, vinduer, m.v.

REKLAME / SKILTE

REKLAME / SKILTE

Der er skilte overalt. Foran bilhuse, foran møbelhandleren, langs motorvejen og endda på museer, butikker, osv. Skilte udsættes for alt fra naturens elementer, til berøring, hærværk og vandalisme. Solen vil afblege dem, og samtidig er rengøring typisk besværlig grundet højden, hvor skiltet er monteret eller åbningstider.

Vi har produkterne der skal til for at du kan coate og beskytte de skilte, du sætter op for dine kunder – uanset hvilken overflade de er lavet af.

LUFTFART

LUFTFART

Beskyt dit fly bedst muligt med Ceramic Pro. Den kosmetiske vedligeholdelse af dit fly – både på ydersiden af dit fly, samt det komplette interiør – bliver væsentligt lettere efter en behandling med vores produkter.

Vores tests fra SGS’s vindtunnel viser at der er en nedsat vindmodstand på hele 2,6%, hvilket vil have en positiv indvirkning på dit brændstof forbrug.

Leder du efter Ceramic Pro i hjemmet?

Vi bliver ofte spurgt om Ceramic Pro i hjemmet. Både læder- og tekstilmøbler er langt bedre beskyttet når de har fået vores beskyttende behandling. Støbt marmor, glasvæggen på badeværelset, din bordplade i køkkenet – det er faktisk fantasien der sætter grænser.

Vi sælger dog kun vores produkter til professionelle, da de skal påføres med omhu. Kontakt os derfor hvis du ønsker et tilbud. Så kan vi give dig et tilbud eller henvise til en af vores certificerede samarbejdspartnere.