Bliv Certificeret eller Elite Dealer

Hvorfor certificering?

Ceramic Pro Coatings:
Vores produkter fungerer ikke som en normal lakforsegler. Vores produkter er specialprodukter, som kræver kendskab til både de krav der er til overfladen de påføres på, selve påføringen og hærdetider, samtidig med en professionel vejledning til kunden. Vi stiller store krav til hvor godt et poleringsarbejde, der udføres. Fejl kan ikke skjules med Ceramic Pro, og Ceramic Pro kan ikke vaskes væk bagefter.

Kavaca IR Solfilm:
Nano-ceramic solfilm, som kommer i 6 forskellige toninger, med klart udsyn indefra og stor varmereduktion på hele 67%.

Kavaca Supreme PPF beskyttelsesfolie:
Denne beskyttelsesfolie er kombineret af det bedste indenfor PPF teknologien, Den er selvhealende, når der påføres varme, ekstrem shine og hydrofobisk overflade.

Certificeringen hjælper vores slutbrugere til at vælge! De kan have fuld tillid – uanset hvem de vælger – om at produktkendskabet er i top, og personalet uddannet efter de seneste metoder. Sådan fungerer det ikke bare her i Danmark – sådan fungerer det i hele verden!

Det er kun certificerede Ceramic Pro centre, som kan påføre Ceramic Pro.

Bliv kontaktet om Certificering eller Elite Dealer

Hvis du ønsker at blive certificeret hos os eller blive Elite Dealer (som kræver at man mestre alle 3 ting) foregår det i vores center i kastrup. Vi afholder kurser på 1-3 dage, hvor vi oplærer i, Ceramic Pro Coatings, Kavaca IR Solfilm og Kavaca Supreme PPF Beskyttelsesfolie. Priser starter fra 20.000 eks. moms pr. mand (Hele beløbet går til produkter, som medfølger)

Udfyld gerne kontaktformularen herunder, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Udfyld formularen herunder

    Certificerede produkter

    Vidste du at alle vores produkter hos Ceramic Pro er testet af den internationalt anerkendte verificerings- og certificerings virksomhed, SGS? Alle vores produkter har fået de bedste udmærkelser, og der forskes konstant i hvordan produkterne kan blive endnu bedre.

    Bliver alle godkendt?

    Nej, vi godkender og certificerer ikke alle! Mange faktorer spiller ind. Vi sidder med distributionen af Ceramic Pro her i Danmark fordi vi selv brænder for produkternes høje kvalitet og mulighederne de bringer med sig. Vi er ikke ude på at gøre Ceramic Pro til noget, der kan købes på ethvert klargøringscenter. Vi ønsker høj kvalitet, vi ønsker passion, et solidt samarbejde og sammenhold – et professionelt netværk, hvor vi alle kan lære af hinanden, og støtte op om at holde kvaliteten og servicen i top!