Bliv certificeret i Ceramic Pro

Hvorfor certificering?

Vores produkter fungerer ikke som en normal lakforsegler. Vores produkter er specialprodukter, som kræver kendskab til både de krav der er til overfladen de påføres, til selve påføringen, til hærdetider, mellemtider og selvfølgelig vejledning af den endelige kunde. Samtidig stiller vi store krav til hvor god en kvalitets poleringsarbejde, der kan udføres. Fejl kan ikke skjules med Ceramic Pro, og Ceramic Pro kan ikke vaskes væk bagefter. Så derfor kræver vi at vores partnere er certificeret.

Certificeringen hjælper vores slutbrugere til at vælge! De kan have fuld tillid – uanset hvem de vælger – om at produktkendskabet er i top, og personalet uddannet efter de seneste metoder. Sådan fungerer det ikke bare her i Danmark – sådan fungerer det i hele verden!

Det er kun certificerede Ceramic Pro centre, som kan påføre Ceramic Pro.

Bliv kontaktet om certificering

Udfyld gerne kontaktformularen herunder, så kontakter vi dig hurtigst muligt. Du er også velkommen til at kontakte os på telefon 53 705 507, eller sende os en e-mail på info@ceramic-pro.dk. Efter første samtale er der mulighed for at vi kommer forbi dig, fremviser vores produkter og ikke mindst fortæller dig nærmere om hvad der skal til for at du kan komme med ind i vores verdensomspændende succes.

Udfyld formularen herunder

    Certificerede produkter

    Vidste du at alle vores produkter hos Ceramic Pro er testet af den internationalt anerkendte verificerings- og certificerings virksomhed, SGS? Alle vores produkter har fået de bedste udmærkelser, og der forskes konstant i hvordan produkterne kan blive endnu bedre.

    Bliver alle godkendt?

    Nej, vi godkender og certificerer ikke alle! Mange faktorer spiller ind. Vi sidder med distributionen af Ceramic Pro her i Danmark fordi vi selv brænder for produkternes høje kvalitet og mulighederne de bringer med sig. Vi er ikke ude på at gøre Ceramic Pro til noget, der kan købes på ethvert klargøringscenter. Vi ønsker høj kvalitet, vi ønsker passion, et solidt samarbejde og sammenhold – et professionelt netværk, hvor vi alle kan lære af hinanden, og støtte op om at holde kvaliteten og servicen i top!